КОНКУРС "НАГРАДИТЕ НА БАИТ" ЗА 2021

Стартира регистрацията за конкурса "Наградите на БАИТ за 2021 г". за значим принос за развитието на информационните и комуникационни технологии.

Преподавателите и студентите имат възможност да кандидатстват в две от категориите – Образователна награда и Младежка награда. Регистрацията е безплатна!

Образователната награда се присъжда за учебна програма, курс, обучителна инициатива за подготовка на кадри за нуждите на ИКТ или за създаден и внедрен ИКТ продукт за нуждите на образованието. Могат да се включат също така и преподаватели, които използват по иновативен начин ИКТ в учебните занятия, както и специалисти, които инвестират в ИКТ образование като помощник учители. 

В категорията „Младежка награда“ могат да участват студенти и ученици, самостоятелно или в екип, които се обучават в българско учебно заведение и имат създадена собствена разработка/продукт въз основа на ИКТ. 

Конкурсът тази година ще се проведе за 11-ти път, а отличените в конкурса ще получат MultiTraining Gold карти за обучения в основите на Agile практиките и специализирани курсове, осигурени от bTalks Agile; 4 продукта „Сиела Норма“ и 4 ваучера на стойност 100 лв. всеки, за чиято стойност спечелилите ще могат да закупят книги от книжарници „Сиела“. Ардес Информационни Технологии (Ardes.bg) ще осигурят на наградените електронни устройства.

Краен срок за регистрация за участие: до 24.00 ч. на 11 януари 2022 г.

Регистрационната форма и регламентът на конкурса са публикувани на сайта на Наградите.