Покана за гост-лекция: Bosch ECS Career Camp - програма за обучение на софтуерни специалисти, 14.10.2021

На 14 октомври (четвъртък) от 18.00, в зала 325 на ФМИ  ще се проведе лекция с гост-лектор Момчил Станчев, ръководител инженерен отдел в Bosch Engineering Center Sofia.  

Момчил Станчев се занимава с програмиране от ученическа възраст, вземайки активно участие и в национални олимпиади по информатика. Бакалавърското си образование по Компютърни Системи получава в Технически Университет София, като е един от 3-мата отличници на випуска си.  Завършил е и магистратура по Бизнес Администрация.
Момчил Станчев ще представи дейността на Bosch Engineering Center Sofia,  проектите по които софтуерните екипи работят,  възможностите за кариерно развитие и програмата за обучение на софтуерни инженери Bosch ECS Career Camp.

Инженерната академия Bosch ECS Career Camp включва поредица от лекции на доказани професионалисти от екипа на инженерния център в София , които ще подготвят обучаващите се за техния успешен кариерен старт в разработването на най-съвременните софтуерни технологии в автомобилната индустрия. Ще бъдат представени примери от реални проекти с различни практически казуси и упражнения.

Програмата за обучение на инженери в Bosch ECS Career Camp е структурирана в три направления:

  • C++ Developer for Automotive 
  • Embedded Developer for Automotive 
  • Тest Engineer for Automotive

Необходимо е кандидатстване за съответното направление в платформата на програмата. Одобрените кандидати ще имат възможност да започнат подготовката си дистанционно, като обучението стартира през ноември 2021 г. и продължителността на курсовете е четири месеца.

Включете се в гост-лекцията и научете как да направите своя успешен старт в кариерата  и да участвате в разработването на най-съвременните софтуерни технологии, които ще оформят бъдещето на мобилността!

Кога: 14.10.2021 (четвъртък)  от 18.00 часа
Къде: Зала 325 - ФМИ