КОНКУРС "НАГРАДИТЕ НА БАИТ" ЗА 2023

Стартира регистрацията за конкурса "Наградите на БАИТ за 2023 г". за значим принос за развитието на информационните и комуникационни технологии.

Преподавателите и студентите имат възможност да кандидатстват в две от категориите – Образователна награда и Младежка награда. Образователната награда тази година е с нови условия за участие. Регистрацията е безплатна!

Конкурсът тази година ще се проведе за 13-ти път, а отличените в него ще получат пакет за обучение в цялостна програма за Agile Project Management, която включва 10 семинара с фокус върху различна тема от сферата на управление на проекти с гъвкави методологии, осигурен от bTalks. За победителите са предвидени и годишни абонаменти за правноинформационни системи „Сиела Норми“ и ваучери, за чиято стойност спечелилите ще могат да закупят книги от книжарници „Сиела“.

Тази година конкурсът е със специалното участие на Христо Борисов, съосновател на първата българска компания-еднорог, оценена на 1 млрд. долара, Payhawk. Церемонията за връчване на наградите ще се състои през м. февруари 2024 г.

Краен срок за регистрация за участие: до 24.00 ч. на 15 декември 2023 г.

Регистрационната форма и регламентът на конкурса са публикувани на сайта на Наградите.